فریتاتا سیب زمینی

به گزارش وبلاگ رضا، فریتاتا در واقع نوعی خوراک شبیه کوکو است که با تخم مرغ و انواع گوشت یا سبزیجات تهیه می گردد.

فریتاتا سیب زمینی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم سیب زمینی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو عدد هویج بزرگ خرد شده
  • 12 عدد تخم مرغ هم زده
  • نصف پیمانه پیاززچه خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • جعفری تازه

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه نچسب، سیب زمینی ها را با روغن حدود 5 دقیقه تفت دهید. هویج را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. تا سیب زمینی و هویج طلایی و نرم شوند.

2- در یک کاسه میانه، تخم مرغ، نصف یک پیازچه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی سیب زمینی ها بریزید و آنها حدود 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا فریتاتا طلایی گردد. سپس از فر خارج کنید.

3- در این مرحله، داخل یک کاسه کوچک، پیازچه، گو.جه فرنگی گیلاسی، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

4- با یاری کفگیر، لبه های فریتاتا را از تابه جدا کنید و آن را داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با سس پیازچه سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 258
  • چربی: 14 گرم
  • کلسترول: 372 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • سدیم: 267 میلی گرم
  • پتاسیم: 603 میلی گرم
  • کلسیم:81 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "فریتاتا سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فریتاتا سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید