سریع ترین روش تهیه ترشی گیلاس به دو روش

به گزارش وبلاگ رضا، حضور ترشی کنار برخی از غذاها مثل لوبیا پلو، دمپختک، دیزی و بیشتر غذاهای به اصطلاح نونی مثل کتلت و کوفته از واجبات است. این چاشنی خوشمزه که با انواع سبزیجات درست می گردد را می توانید به راحتی خودتان در منزل درست کنید. فقط برای جلوگیری از تغییر شکل ظاهری و رنگ سبزیجات باید چند تا نکته را رعایت کنید که در این مقاله مفصل راجع به آن بحث کردیم. این بار با طرز تهیه ترشی گیلاس با ما همراه باشید.

سریع ترین روش تهیه ترشی گیلاس به دو روش

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس با برگ مو و رزماری

  • گیلاس دو کیلوگرم
  • برگ مو و رزماری چند عدد
  • شکر سفید شش قاشق غذاخوری
  • سرکه سه لیتر
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب دو استکان

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس با وانیل

  • گیلاس دو کیلوگرم
  • شکر نیم کیلوگرم
  • وانیل دو قاشق چای خوری
  • سرکه دو لیتر

طرز تهیه ترشی گیلاس با برگ مو و رزماری

مرحله اول

برای آماده کردن ترشی گیلاس تنها یک ساعت زمان احتیاج دارید. برای آغاز دم گیلاس ها را جدا کنید و آن ها را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. برای این که گیلاس ها سریع خشک شوند یک پارچه تمیز پهن کنید و گیلاس ها را روی آن پخش کنید تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

در این فاصله ظرف های ترشی را آماده کنید. (بهتر است از ظرف های شیشه ای با درب فلزی بهره ببرید.) آن ها را بشویید و کنار قرار دهید تا کاملا خشک شوند. گیلاس ها را داخل ظرف بریزید و لابه لای آن ها چند عدد برگ بو، رزماری و فلفل بچینید.

مرحله سوم

داخل یک قابلمه آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. کمی صبر کنید تا مخلوط آب و شکر قوام بیاید. سپس سرکه را اضافه کنید و حدود یک رب اجازه دهید تا مایع بجوشد. بعد از گذشت یک رب حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک گردد.

مرحله چهارم

مایه ترشی را روی گیلاس ها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود. ظرف ها را چند دقیقه حالت برعکس قرار دهید تا هوای داخل آن ها کاملا خارج گردد. شیشه های ترشی را دو تا سه هفته در جای خنک و تاریک قرار دهید.

طرز تهیه ترشی گیلاس با وانیل

مرحله اول

مطابق دستور قبل دم گیلاس ها را بچینید و آن ها را بشویید. ظرف های ترشی را هم آماده کنید. در این روش احتیاجی به حرارت تماشا مایه ترشی نیست. بنابراین گیلاس ها را داخل ظرف ها بریزید. ردیف ردیف بین آن ها شکر بریزید.

مرحله دوم

ظرف را با سرکه پر کنید و کمی وانیل روی آن ها بریزید. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. بعد از گذشت هفت روز محتویات ظرف را با هم مخلوط کنید تا شکر و وانیل کاملا حل شوند.

در ظرف را مجددا ببندید. بعد از دو هفته ترشی آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "سریع ترین روش تهیه ترشی گیلاس به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سریع ترین روش تهیه ترشی گیلاس به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید