رونمایی از سیستم الکتروکورتیکوگرافی برای مبتلایان به تشنج

به گزارش وبلاگ رضا، رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد که هر هفته چهار تا پنج مورد جراحی تومور و نخاع با مانیتورینگ های مربوطه در این مرکز انجام می گردد.

رونمایی از سیستم الکتروکورتیکوگرافی برای مبتلایان به تشنج

به گزارش وبلاگ رضا، مجیدرضا فرخی در کنفرانس خبری روز شنبه، 26 مرداد اظهار کرد: در گذشته تومورهای مغزی بدون شناخت برداشته می شد، اما امروز متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مانیتورینگ اقدام به جراحی تومورهای مغزی و پارکینسون نموده اند که توانسته امر درمان در حوزه علوم اعصاب را تسریع کند.

وی از رونمایی از سیستم الکتروکورتیکوگرافی در آینده ای نزدیک در مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز اطلاع داد و دستیابی به این تکنولوژی و روش پیشرفته درمانی را در شیراز قابل توجه دانست و گفت: این دستگاه طی ماههای آینده در این مرکز رونمایی خواهد شد .

رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادمه داد: این سیستم برای بیماران دچار تشنج استفاده خواهد شد به طوریکه بیماران دچار تشنج با مانیتورینگ تحت درمان های دقیق و موثر در زمینه ارائه دارو و دیگر روش های پیشنهادی و تکمیلی قرار می گیرند .

فرخی اعلام نمود: در این روش، تفسیری که از دستگاه یاد شده به دست می آید اهمیت بسیاری دارد و پزشک را به سمت درمان دقیق تر سوق می دهد .

وی همچنین در بخشی از سخنانش از شروع سومین دوره مدرسه تابستان ترویج و انتشار علم در حیطه علوم اعصاب با موضوع تحریک مغزی اطلاع داد و گفت: آیین افتتاحیه این دوره امروز شروع و تا دوشنبه 28 مرداد ادامه دارد .

رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه این دوره از مدرسه تابستانه با حضور 30 شرکت کننده از 10 دانشگاه کشور از جمله تهران، اصفهان، جهرم، فسا و اهواز برگزار می گردد، عنوان نمود: آنالیز تحریک مغزی و نخاعی و کاربردهای آن در زمینه درمان و پژوهش از مهمترین روینمودهای این دوره است .

فرخی عنوان نمود: به دو نفر از شرکت کنندگان که پیروز به ارائه طرح پژوهشی نوآورانه در این دوره شوند، جوایزی اهداء خواهد شد .

وی با اشاره به بخشی از فعالیت های مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: این مرکز دارای رتبه برتر در بین مراکز علوم اعصاب کشور است که در حال حاضر فعالیت های پژوهشی قابل توجهی در دست اقدام دارد و هدف از اجرای آنها کاربردی شدن تحقیقات به منظور ترویج روش های تشخیصی دقیق تر و درمان های موثرتر است .

امیر سوار دشتکی، رئیس برج پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه مارکرهایی برای درمان بیماری ها با چشم اندازی که به فناوری برسد در حال آنالیز است، اعلام نمود: پروژه های فناورانه با همکاری مرکز علوم اعصاب و سایر مراکزی که در حال کار هستند، انجام می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "رونمایی از سیستم الکتروکورتیکوگرافی برای مبتلایان به تشنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رونمایی از سیستم الکتروکورتیکوگرافی برای مبتلایان به تشنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید