فرصت طلایی اهدای پلاسما پس از بهبودی مبتلایان به کرونا چه مدت است؟

به گزارش وبلاگ رضا، ایرنا/ مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: یک تا دو ماه پس از بهبودی از ابتلا به ویروس کرونا، به دلیل میزان مناسب آنتی بادی و کیفیت بالای پلاسما، فرصت طلایی برای اهدای پلاسما است و بهبود یافتگان به منظور کمک به مبتلان به کرونا نباید این فرصت را از دست بدهند.

فرصت طلایی اهدای پلاسما پس از بهبودی مبتلایان به کرونا چه مدت است؟

پیمان عشقی افزود: مبتلایان به ویروس کرونا توجه داشته باشند بعد از گذشت 28 روز از ابتلا، بهبود یافته اند و هیچ منعی برای حضور در جامعه ندارند و می توانند با اطمینان خون و پلاسما اهدا کنند.

وی ادامه داد: همچنین اهداکنندگان خون و پلاسما اطمینان داشته باشند که ویروس کرونا به هیچ وجه از طر یق خون و اهدای آن منتقل نمی شود و همه مر اکز اهدای خون و همچنین تجهیزات کاملا استریل است و توصیه های بهداشتی در آنها رعایت می شود، بنا براین اهدا کنندگان با اطمینان خاطر به این مراکز مراجعه و خون اهدا کنند..

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: از زمانی که ایران مطالعات پلاسمای بهبود یافتگان از ویروس کرونا را شروع کرد یکی دو هفته بعد از ما کشورهای دیگر اروپایی و آمریکایی نیز شروع به این مطالعات کردند اما تا به امروز هیچ گونه نتیجه این مطالعات به چاپ نرسیده است.

عشقی ادامه داد: مطالعات پلاسما درمانی در دهه قبل نیز بر روی بیماری های عفونی تنفسی خطرناک اجرا شده بود که نتیجه امیدوار کننده ای را در پی داشت.

مدیرعامل سازمان انتقال خون بیان کرد: در بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیز سازمان انتقال خون به عنوان یک پژوهشگر و از منظر طب انتقال خون ایران، این مطالعات را در دست بررسی دارد.

وی ادامه داد: سازمان انتقال خون ایران متولی تامین خون و فرآورده های مورد نیاز کشور است، بنابراین اخبار مربوط به پژوهش های پلاسما درمانی در بیماری های عفونی را رصد می کند، باید بتوانیم ذخایر پلاسما و همین طور فرآورده های درمانی خود را برای مقابله با بیماری کووید 19 که معلوم نیست که دوره شیوع و آن چه زمانی به اتمام میرسد را داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان انتقال خون تاکید کرد: نکته ای که بسیار اهمیت دارد این است که بیماران بهبود یافته باید توجه داشته باشند که آنتی بادی موجود در پلاسمای آنها به مرور زمان رو به کاهش خواهد رفت بنابراین بعد از یک ماه بهبودی می توانند برای اهدای پلاسمای خود اقدام کنند، زیرا هر چه از این زمان بگذرد سطح آنتی بادی در پلاسمای آنها کاهش می یابد.

وی تاکید کرد: این زمان علاوه بر این که بهترین زمان برای اهدای پلاسما توسط بهبود یافتگان ویروس کرونا قلمداد می شود زمانی است که به دلیل ازدیاد بیماران مبتلا به ویروس کرونا نیز بیشترین نیاز به اهدای پلاسما احساس می شود.

منبع: همگردی

به "فرصت طلایی اهدای پلاسما پس از بهبودی مبتلایان به کرونا چه مدت است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرصت طلایی اهدای پلاسما پس از بهبودی مبتلایان به کرونا چه مدت است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید